Voor medewerkers

TENDING TEAM | Persoonlijke verzorging en verpleging

Zorgvisie

Tending Team houdt de focus gericht op het hier en nu. Omdat het psychische en lichamelijke welbevinden van mensen voortdurend verandert, zal het team steeds rekening moeten houden met een veranderend individu en een andere hulpvraag dan in een oudere situatie. Bij Tending Team draait het erom continu aandacht te hebben voor deze veranderende situatie en de daarmee verbonden verschuivende hulpvraag van de cliënt. De hulpverlener heeft daarbij nadrukkelijk aandacht voor het bevorderen van de zelfstandigheid van de cliënt.

Tending Team biedt hulp bij uw persoonlijke verzorging, dit kan bijvoorbeeld hulp bij het douchen, wassen, verzorging van de huid en hulp bij het aan en uit kleden zijn. Ook kan Tending Team u hulp bieden bij uw medicatie denk hier aan het aanreiken van uw medicatie en de controle hiervan .

Tending Team biedt naast hulp bij persoonlijke verzorging ook hulp bij verpleging.

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en heeft u nog wonden die verzorgd moeten worden of moet u tijdelijk en/of langdurig injecties krijgen? Bent u door ziekte en/of ouderdomsklachten niet meer in staat uw eigen verpleegtechnische handelingen te verrichten?

Dan kan ons team van professionals u ondersteunen bij uw zorgvraag.

Met de digitale beveiligde omgeving legt de wijkverpleegkundige met de Omaha System uw zorgvraag vast. De hulpverleners die bij u thuis langskomen kunnen door de digitale beveiligde omgeving uw voortgang van de zorg consequent bij houden.

Bent u benieuwd naar wat Tending Team voor u kan betekenen op het gebied van verzorging & verpleging of wilt u meer informatie over de procedures en mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met een van onze hulpverleners, contactgegevens kunt u zien onder aan de website.

Aanvraag WMO
Alle aanvragen voor WMO lopen ook daadwerkelijk via de WMO. Deze aanvraag doet u dus niet bij Tending Team zelf. U kunt de aanvraag voor WMO doen bij uw eigen gemeente. Tijdens deze aanvraag bij uw gemeente, kunt u de contactgegevens van Tending Team doorgeven en aangeven dat u graag de diensten van Tending Team wilt ontvangen.

Wij staan altijd voor u klaar

Maak direct een afspraak

  Tending Team heeft contracten met de volgende zorgverzekeraars:

  Promovendum

  Promovendum

  Besured

  besured

  National Academic

  National-Academic

  Aon

  Aon

  “Tendingteam, hét adres voor zorg”